lirik lagu sunda buleud dan artinya

Lain sakali anjeun teh ngulang ngulang deui
Kasalahan sami mani neungteuli nganyeunyeuri

Bukan sekali kamu mengulang lagi
Kesalahan sama terus menyakiti

Tega tegana teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta
Taya pua-puasna luka liku ngagulkeun dusta
Lain sabaraneun lain dagoaneun
Asa buntu teu manggih jalan keur kasaean

Tega tidak bosan membagi cinta
Tidak puas menjalani kesombongan dalam kebohongan
Bukan yang pantas di tunggu
Serasa sudah buntu tidak bisa menemukan jalan yang benar

Saha nu ridoeun didua keun ditilukeun
Hate kapanasan awak katirisan
Abdi rela pasrah cape kagugulung masalah
Hate geus karancang teu ka ubaran

Siapa yang ridho diduakan ditigakan
Hati panas raga kesepian
Saya rela pasrah menyerah dalam masalah
Hati sudah terlanjur luka tidak terobati

Reff:

Menit ieu abdi pamit
Narimakeun cinta nu leungit
Ngapungkeun rasa nu pait ka luhur langit

Menit ini saya pamit
Saya terima cinta hilang
Melepaskan rasa pahit ke atas langit

Abdi rela undur diri
Ngubur panghareupan nu suci
Malidkeun rasa kanyeri nenangkeun ati

Saya rela undur diri
Mengubur harapan yang suci
Menghanyutkan rasa sakit menenangkan hati

Kajeun asa beurat ngalengkah
Kajeun abdi can boga arah
Abdi buleud buleud buleud Leupas ti anjeun

Tidak apa-apa terasa berat melangkah
Tidak apa apa saya belum punya arah
Saya sudah bulat pergi darimu

(musik)

Menit ieu abdi pamit
Narimakeun cinta nu leungit
Ngapungkeun rasa nu pait ka luhur langit

Menit ini saya pamit
Saya terima cinta hilang
Melepaskan rasa pahit ke atas langit

Abdi rela undur diri
Ngubur panghareupan nu suci
Malidkeun rasa kanyeri nenangkeun ati

Saya rela undur diri
Mengubur harapan yang suci
Menghanyutkan rasa sakit menenangkan hati

Kajeun asa beurat ngalengkah
Kajeun abdi can boga arah
Abdi buleud buleud buleud Leupas ti anjeun

Tidak apa-apa terasa berat melangkah
Tidak apa apa saya belum punya arah
Saya sudah bulat pergi darimu

Related Posts