lirik lagu rangkulan salira fanny sabila

Rangkulan salira masih karaos
Pageuhna hese lesotna
Sugan teh tangkeup na anjeun
Nu pinuh rasa kakangeun
Horeng aya asih sapeungkeureun.

Boro tos bagja ieu diri mikacinta sageumbleungna
Sakur nu dipikahoyong rarasaan si tedunan
Anjeun mengkolkeun asih ka deungeun.

Ihklas memang ihklas
Ridho teu ngajodo
Naha ieu hate
Emut wae kasalira.

Diri memang nyeri
Beurat pikeun nampi
Panginteun kedahna
Gurat na urang papeugat.

Related Posts