lirik lagu kulo pun angkat tangan atine pun ajur ajuran

wes tak cobo ngampet loro
wes tak cobo jogo tresno
loro sing tok jalari ora tak rasakke
najan aku ngerti koe karo liyane

cobo koe ono ning posisiku
opo koe iso kuat atimu
ngrasakke tok larani
ning sak bendinoku
koe ra ngroso kok malah suloyo

kulo pun angkat tangan
atine pun ajur ajuran
kulo tak milih pamit
ati kulo pun roso sakit
ngapurane sayang
aku udu wong top topan
ora koyo idamanmu
sing gampang nrobos atimu
aku janne ngerti koe ghosting ati
tak cobo goblok tetap mencintai
sepenuh hati

kulo pun angkat tangan
atine pun ajur ajuran
kulo tak milih pamit
ati kulo pun roso sakit
ngapurane sayang
aku udu wong top topan
ora koyo idamanmu
sing gampang nrobos atimu
aku janne ngerti koe ghosting ati
tak cobo goblok tetap mencintai
sepenuh hati

ngapurane sayang
aku udu wong top topan
ora koyo idamanmu
sing gampang nrobos atimu
aku janne ngerti koe ghosting ati
tak cobo goblok tetap mencintai
sepenuh hati

tak cobo goblok tetap mencintai
sepenuh hati

Related Posts