lirik lagu bisane mung nyawang vita alvia

Thursday, October 3rd, 2019 - Lirik Lagu
Advertisement

lirik lagu bisane mung nyawang vita alvia

bisane mung nyawang
sing biso ndampingi
bisane mung ngangen
sing biso nduweni

riko hang sun sayang
wis ono hang ngudang
riko hang sun eman
wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
lilo isun lilo, lilo isun lilo hoo

Advertisement
lirik lagu bisane mung nyawang vita alvia | admin | 4.5